pondelok 23. februára 2015

Happy End or Sad End?

Veľa z nás si v živote povie: Mám to ale šťastie." Kvôli dobrému chlapcovi, výhre v súťaži, novej práci, alebo ja neviem prečo. Pre každého je šťastie niečo iné, prosto nejaký úspech.
Ale taktiež si veľa z nás veľa krát povie: Mám to ale nešťastie."
Avšak len polovica ľudí si o nešťastí hovorí v tom pravom slova zmysle. No...dobre. Možno nie.
Predstavme si dievča. Aké jej dáme meno? Anna, Klára, Peťa..? Tak dajme tomu Anna. Anna je dievča ako každé iné. Make-up, nové oblečenie, BFF, chalani...prirodzene.
Ale..!
Dostane z testu horšiu známku než očakávala. To nič, veď to je bežné...určite si vravíte. LENŽE počkať. Čo ak ju kvôli tomu matka nepustí na párty alebo von, proste jej nedovolí niečo, čo malo pre Annu určitý význam. A kvôli tomu v noci Anna vylezie z domu, pretože to bolo pre ňu dôležité a túži sa tam dostať. Beží v chladnej noci, pod hrubou bundou má ružový top atď... sadne si na busovú zastávku. Dostaví sa k nej muž v čiernom, možno mladý, možno starý, ale vyzerá milo a predsa tajomne. ,,Zdravím, slečna." Anna sa odtiahne, nie je až taká sprostá...je to cudzinec. Nejako to pokračuje, Anna sa bojí ale je jej čím ďalej tím viac sympatický. A potom sa to stane. Niečo sa udeje a Anna sa zobudí v cudzom byte. ,,Do riti." povie si. ,,Mám to nešťastný život...Pomoc!" zručí...Ďalej si domyslite.
Ups, pardon. Nejako som sa rozpísala. Prosto, aj z malej veci sa môže stať nešťastie.
Alebo aj šťastie ale ďalší príbeh si domyslite sami.
Ale osud...je podstatný. A je len na Vás...každý jeden moment Vám dokáže do určitej miery zmeniť život. Každá minúta. Je len na Vás, ako si život zariadite. Či si budete viac v živote opakovať o vašom šťastí alebo o vašom nešťastí. Je na Vás, či zažijete HappyEnd alebo SadEnd. :)

Ži tak, ako si budeš priať aby si žil keď budeš umierať.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára